Wie zijn wij?

Uw vakantie in Tsjechië - Dick en Trix oktober 2019
Mogen we ons even voorstellen?

Wij zijn Dick & Beatrix Soesbergen-Macek en wij dragen Tsjechië al jarenlang een heel warm hart toe. In de eerste plaats omdat Beatrix weliswaar in Nederland geboren is, maar half Tsjechisch is en nog lieve familie in Tsjechië heeft. Zij hebben ons een heel warm beeld van het land en de mensen gegeven. In de tweede plaats omdat we ontzettend genieten van de talloze keren dat we in Tsjechië zijn, met name het ongecompliceerde karakter en de weergaloos mooie natuur dragen daar aan bij.

In 2005 kochten we ons eerste huis in Tsjechie, in Náchod (Oost-Bohemen). Een fijne plek in de uitlopers van het Reuzengebergte en het Adelaarsgebergte. Ook onze huurders door de jaren heen waren enthousiast! Maar in 2015 waren we toe aan een nieuwe uitdaging, we verkochten ons huis  in Náchod en kochten een nieuw huis in Petrovice, een Tsjechisch dorp, niet ver van de Duitse grens. Schitterend gelegen in het Ertsgebergte en niet ver van Boheems Zwitserland. En ook hier hebben we ons plekje weer gevonden. En ook nu weer willen we ons huis weer graag verhuren omdat we er niet permanent (kunnen) wonen. En we willen dit mooie plekje ook niet voor onszelf houden.

O ja, in 2009 zijn we een webshop begonnen in Nederland waar Tsjechische producten gekocht kunnen worden. We importeren bijvoorbeeld de echte Becherovka uit Karlovy Vary. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.tsjechshop.nl 

Wil jij tijdens je vakantie verblijven in ons huis? Reserveer dan snel!