Het huis

Uw vakantie in Tsjechië - Ons huisje in Petrovice
Het huis

Ons huis is door de vorige eigenaren liefdevol verbouwd van chalupa (recreatiewoning) tot een huis dat geschikt is voor permanente bewoning. Vier personen kunnen nu hier riant verblijven maar ook met 5 personen is er ruimte genoeg. Het huis is heerlijk gelegen aan de bosrand aan de rand van het dorp Petrovice. De tuin is ingericht  als natuurtuin, waar dieren en planten volop de ruimte krijgen. Aan de achterzijde van het huis heb je een geweldig uitzicht op de nabij gelegen visvijver.

Begane grond

Het huis heeft een open leefkeuken die in verbinding staat met de woonkamer en de hal. Hier bevindt zich een allesbrander die de hele benedenverdieping kan verwarmen. In het huis is ook goede elektrische verwarming aanwezig.

In de woonkamer die aan de keuken grenst, is de TV te vinden. Grenzend aan de hal ligt ook de kleine, maar nette badkamer waar ook de wasmachine te vinden is.

Uw vakantie in Tsjechië - Indeling
Uw vakantie in Tsjechië - Eerste verdieping
Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, verbonden door een halletje. We hebben gekozen voor goede bedden! Op één slaapkamer staat een tweepersoonsbed met twee elektrische lattenbodems.  Op de tweede  slaapkamer staan een luxe tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Op beide kamers bevindt zich een TV met DVD-speler.

Tuin

De niet geheel omheinde tuin loopt over naar het bos en is voorzien van een pergola met verhard stuk, waar je heerlijk kunt zitten. Hier is een vaste, stenen barbecue opgesteld. Er is verderop in de tuin een mooie plaats ingeruimd  voor een Tsjechische vuurplaats, waar je zo heerlijk worstjes kunt braden. De veranda  staat garant voor een gezellig – overdekt – gedeelte in de tuin. Van daaruit is het heerlijk koffiedrinken en luisteren naar de vele vogels.
Zowel vanuit de veranda als vanuit het verharde terras is er goed zicht op het kinderhuisje.

Kortom, een heel fijn huis met een warme sfeer, wij zijn er graag!

Uw vakantie in Tsjechië - Tuin
Uw vakantie in Tsjechië - Faciliteiten
Faciliteiten
  • Er kan gebruik gemaakt worden van gratis en snel WIFI.
  • We beschikken over een grote TV waar je Nederlandse zenders kunt ontvangen (Canal-Digital). We beschikken ook over een zeer grote voorraad Dvd’s. Vervelen hoeft dus niet.
  • Er is speelgoed aanwezig, knutselspullen, spelletjes en boeken/tijdschriften  zodat je je ook op regenachtige dagen niet hoeft te vervelen.
  • Babybedje en kinderstoel zijn in het huis aanwezig.
Wil jij tijdens je vakantie verblijven in ons huis? Reserveer dan snel!