Het huis

Uw vakantie in Tsjechië - Ons huisje in Petrovice
Petrovice

Ons huis is door de vorige eigenaren liefdevol verbouwd van chalupa (recreatiewoning) tot een huis dat geschikt is voor permanente bewoning. Vier personen kunnen nu hier riant verblijven maar ook met 5 personen is er ruimte genoeg. Het huis is heerlijk gelegen in een bosrijke omgeving en toch volop behorende bij het dorp Petrovice. Aan de achterzijde van het huis heb je een geweldig uitzicht op de nabij gelegen visvijver, bereikbaar vanuit de tuin.

Indeling

Het huis heeft een open leefkeuken die in verbinding staat met de woonkamer en de hal. Hier bevindt zich een allesbrander die het hele huis kan verwarmen. In het huis is ook goede elektrische verwarming aanwezig.

 

In de woonkamer die aan de keuken grenst, is de TV te vinden. Grenzend aan de hal ligt ook de kleine, maar nette badkamer waar ook de wasmachine te vinden is.

Uw vakantie in Tsjechië - Indeling
Uw vakantie in Tsjechië - Eerste verdieping
Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, verbonden door een hal. We hebben gekozen voor goede bedden! Op één slaapkamer staat een tweepersoonsbed met twee elektrische lattenbodems.  Op de tweede  slaapkamer staan een luxe tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Hier bevindt zich ook een TV met DVD-speler.

Tuin

De niet geheel omheinde tuin loopt over naar het bos en is voorzien van een pergola met verhard stuk, waar je heerlijk kunt zitten. Hier is een vaste, stenen barbecue opgesteld. Er is verderop in de tuin een mooie plaats ingeruimd  voor een Tsjechische vuurplaats, waar je zo heerlijk worstjes kunt braden. De veranda tenslotte staat garant voor een gezellig – overdekt – gedeelte in de tuin.

 

Kortom, een heel fijn huis met een warme sfeer, wij zijn er graag!

Uw vakantie in Tsjechië - Tuin
Uw vakantie in Tsjechië - Faciliteiten
Faciliteiten
  • Er kan gebruik gemaakt worden van gratis WIFI.
  • We beschikken over een grote TV met HDMI-aansluiting. Vanwege het zeer goede en snelle internet is het ook mogelijk om films te bekijken vanuit je eigen Netflix- account, vanuit Youtube of opgeslagen films op je laptop.   Tenslotte beschikken we over een zeer grote voorraad Dvd’s. Vervelen hoeft dus niet.
  • Er is speelgoed aanwezig, knutselspullen, spelletjes en boeken/tijdschriften  zodat je je ook op regenachtige dagen niet hoeft te vervelen.
  • Babybedje en kinderstoel zijn in het huis aanwezig.
Wil jij tijdens je vakantie verblijven in ons huisje? Reserveer dan snel!